6 קישואים גדולים
3 ביצים
3 כפות קמח
בצל
2 קוט'ג 5%
מלח ופלפל
עלי אורגנו
גבינה צהובה 9%
לגרד את הקישואים והבצל בפומפיה , לסחוט את הנוזלים שהצטברו.
בשלתי במחבת את הבצל והקישואים עד לריכוך.
שפכתי לקערה ואז הוספתי את הביצים, קמח קוט'ג והתבלינים.
עדכונים, מידע אמין ומקצועי על גיל המעבר וּמֵעֵבֶר ישירות אליך למייל
הכניסי את הפרטים שלך בטופס ומיד תקבלי במתנה את מדריך הכיס שיעזור לך לצלוח את תקופת גיל המעבר טוב יותר