פשטידה טעימה משביעה ומאוד קלה להכנה.ברוקולי הוא מקור טוב לסיבים תזונתיים שתורמים לסדירות מערכת העיכול.כמו כן, ברוקולי עשיר במינראלים כמו סידן, אבץ, פולאט, ויטמיני.B
לקט ברוקולי/לקט נורמנדי/כרובית של חברת סנפורסט או פרי הגליל
2 קוט'ג 5% או שאפשר להחליף קוט'ג בריקוטה
2 ביצים
1 כף קמח / אפשר להמיר ב3 כפות קמח שקדים ואז הפשטידה בקטגוריה של דל פחמימה
קוביות גבינה בולגרית 5%
תבלין בצל מיובש - מוסיף המון לטעם !
להפשיר את הלקט, לערבב עם שאר החומרים ולאפות בתנור כ 40 דקות.
עדכונים, מידע אמין ומקצועי על גיל המעבר וּמֵעֵבֶר ישירות אליך למייל
בואי יחד נתחיל את השנה בהרגשה טובה, בחיוניות בקבוצת זום שתפתח ב 15/10/23 בשעה 20:00.
הכניסי את הפרטים שלך בטופס ומיד תקבלי במתנה את מדריך הכיס שיעזור לך לצלוח את תקופת גיל המעבר טוב יותר
בואי תלמדי על השינויים שקורים בגופך בקדם גיל המעבר וגיל המעבר ותחשפי לדרך לטפל בהם באופן הטוב ביותר עבורך.
עכשיו ולתקופה מוגבלת עד ה6/12/23 במחיר השקה של