פשטידה טעימה משביעה ומאוד קלה להכנה.ברוקולי הוא מקור טוב לסיבים תזונתיים שתורמים לסדירות מערכת העיכול.כמו כן, ברוקולי עשיר במינראלים כמו סידן, אבץ, פולאט, ויטמיני.B
לקט ברוקולי/לקט נורמנדי/כרובית של חברת סנפורסט או פרי הגליל
2 קוט'ג 5% או שאפשר להחליף קוט'ג בריקוטה
2 ביצים
1 כף קמח / אפשר להמיר ב3 כפות קמח שקדים ואז הפשטידה בקטגוריה של דל פחמימה
קוביות גבינה בולגרית 5%
תבלין בצל מיובש - מוסיף המון לטעם !
להפשיר את הלקט, לערבב עם שאר החומרים ולאפות בתנור כ 40 דקות.
עדכונים, מידע אמין ומקצועי על גיל המעבר וּמֵעֵבֶר ישירות אליך למייל