5 תפוחי אדמה
1 בטטה
חצי ק"ג בשר בקר/הודו טחון
רסק עגבניות
2-3 שיני שום
פטרוזיליה
1 כף שמן זית
פלפל
מלח
1. מבשלים את הבטטה ותפוח האדמה במים לכ 10 דקות.
2. פורסים את תפוחי האדמה והבטטה ומניחים שכבה אחת בתבנית פיירקס בינונית.
3. מטגנים את הבשר עם קופסת רסק עגבניות פטרוזיליה ושום.
4. שמים את הבשר הטחון שעבר טיגון קל ועל זה שמים שכבה נוספת של תפוחי האדמה ובטטה פרוסים.
5. מכניסים לתנור למשך חצי שעה על חום 220 מעלות
עדכונים, מידע אמין ומקצועי על גיל המעבר וּמֵעֵבֶר ישירות אליך למייל