חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מוסקה תפוחי אדמה ובטטה עם בשר טחון

מתכון קל מאוד להכנה וטעים במיוחד

 

 

 

מרכיבים

5 תפוחי אדמה

1 בטטה

חצי ק"ג בשר בקר/הודו  טחון

רסק עגבניות

2-3 שיני שום

פטרוזיליה

1 כף שמן זית

פלפל

מלח

אופן ההכנה

1. מבשלים את הבטטה ותפוח האדמה במים  לכ 10 דקות.

2. פורסים את תפוחי האדמה והבטטה ומניחים שכבה אחת בתבנית פיירקס בינונית.

3. מטגנים את הבשר עם קופסת רסק עגבניות פטרוזיליה ושום.

4.  שמים את הבשר הטחון שעבר טיגון קל ועל זה שמים שכבה נוספת של תפוחי האדמה ובטטה פרוסים.
5. מכניסים לתנור למשך חצי שעה על חום 220 מעלות

סדנת און ליין מֵעֵבֶר למשקל נפתחת ישר אחרי החגים

בואי יחד נתחיל את השנה בהרגשה טובה, בחיוניות בקבוצת זום שתפתח ב 15/10/23 בשעה 20:00. 

ההרשמה לתוכנית של 6 מפגשים חד שבועיים לנשים בגיל המעבר נפתחת עכשיו! לרישום במחיר המוזל 1,090 ש"ח עד ה 10/10.

עוד רגע הוא אצלך

הכניסי את הפרטים שלך בטופס ומיד תקבלי במתנה את מדריך הכיס שיעזור לך לצלוח את תקופת גיל המעבר טוב יותר

מבצע לרגל השקת האתר

בואי תלמדי על השינויים שקורים בגופך בקדם גיל המעבר וגיל המעבר ותחשפי לדרך לטפל בהם באופן הטוב ביותר עבורך.

הקורס הדיגיטלי המלא לנשים בגיל המעבר

עכשיו ולתקופה מוגבלת עד ה6/12/23 במחיר השקה של

459 ₪ במקום 750

התחילי צ'אט
1
צריכה עזרה?
היי.
איך אוכל לעזור לך?