חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מאפינס בטטה וקישואים

אפשר להקפיא ולהוציא מתי שצריך

מרכיבים

2 בטטות בינוניות

3 קישואים בינוניים

בצל בינוני קצוץ

מלח, פלפל

2 כפות קמח

1 ביצה

 

אופן ההכנה

קולפים את הבטטות ומבשלים במים על לריכוך.

את הקישואים והבצל  מגרדים בפומפיה :-)

מערבבים יחד את כל החומרים ושמים בתבנית של  מאפינס - בתחתית שמים פרורי לחם.

אופים בתבנית שקעים, בחום של 170 מעלות, כ15-20 דק.

המאפינס יוצאים רכים מאוד וטעימים להפליא.

סדנת און ליין מֵעֵבֶר למשקל נפתחת ישר אחרי החגים

בואי יחד נתחיל את השנה בהרגשה טובה, בחיוניות בקבוצת זום שתפתח ב 15/10/23 בשעה 20:00. 

ההרשמה לתוכנית של 6 מפגשים חד שבועיים לנשים בגיל המעבר נפתחת עכשיו! לרישום במחיר המוזל 1,090 ש"ח עד ה 10/10.

עוד רגע הוא אצלך

הכניסי את הפרטים שלך בטופס ומיד תקבלי במתנה את מדריך הכיס שיעזור לך לצלוח את תקופת גיל המעבר טוב יותר

מבצע לרגל השקת האתר

בואי תלמדי על השינויים שקורים בגופך בקדם גיל המעבר וגיל המעבר ותחשפי לדרך לטפל בהם באופן הטוב ביותר עבורך.

הקורס הדיגיטלי המלא לנשים בגיל המעבר

עכשיו ולתקופה מוגבלת עד ה6/12/23 במחיר השקה של

459 ₪ במקום 750

התחילי צ'אט
1
צריכה עזרה?
היי.
איך אוכל לעזור לך?