2 בטטות בינוניות
3 קישואים בינוניים
בצל בינוני קצוץ
מלח, פלפל
2 כפות קמח
1 ביצה
קולפים את הבטטות ומבשלים במים על לריכוך.
את הקישואים והבצל מגרדים בפומפיה :-)
מערבבים יחד את כל החומרים ושמים בתבנית של מאפינס - בתחתית שמים פרורי לחם.
אופים בתבנית שקעים, בחום של 170 מעלות, כ15-20 דק.
המאפינס יוצאים רכים מאוד וטעימים להפליא.
עדכונים, מידע אמין ומקצועי על גיל המעבר וּמֵעֵבֶר ישירות אליך למייל
בואי יחד נתחיל את השנה בהרגשה טובה, בחיוניות בקבוצת זום שתפתח ב 15/10/23 בשעה 20:00.
הכניסי את הפרטים שלך בטופס ומיד תקבלי במתנה את מדריך הכיס שיעזור לך לצלוח את תקופת גיל המעבר טוב יותר
בואי תלמדי על השינויים שקורים בגופך בקדם גיל המעבר וגיל המעבר ותחשפי לדרך לטפל בהם באופן הטוב ביותר עבורך.
עכשיו ולתקופה מוגבלת עד ה6/12/23 במחיר השקה של