חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מרכיבים

2 בטטות בינוניות

3 קישואים בינוניים

בצל בינוני קצוץ

מלח, פלפל

2 כפות קמח

1 ביצה

 

אופן ההכנה

קולפים את הבטטות ומבשלים במים על לריכוך.

את הקישואים והבצל  מגרדים בפומפיה :-)

מערבבים יחד את כל החומרים ושמים בתבנית של  מאפינס - בתחתית שמים פרורי לחם.

אופים בתבנית שקעים, בחום של 170 מעלות, כ15-20 דק.

המאפינס יוצאים רכים מאוד וטעימים להפליא.

התחילי צ'אט
1
צריכה עזרה?
היי.
איך אוכל לעזור לך?