כרוב
כוסברה
נענע
חבילת טופו - לחתוך לקוביות
רוטב לטופו
שמן זית
רוטב סויה
מלח פלפל
צ'ילי טחון
שום כתוש
סומסום
חותכים סלט מכרוב, כוסברה, נענע
מחממים מחבת עם ומוסיפים את הטופו, מטגנים היטב את הקוביות מכל הצדדים, לאחר מכן מוסיפים את השום, צ'ילי, מוסיפים את הסויה, ומערבבים
שופכים פנימה את עשבי התיבול והסומסום.
מערבבים ומבשלים את הטופו ברוטב כ-3 דקות עד שהרוטב סמיך ועוטף את קוביות הטופו.
ניתן להוסיף מנת פחמימה - אורז או תפוחי אדמה או בטטה
בתאבון!
עדכונים, מידע אמין ומקצועי על גיל המעבר וּמֵעֵבֶר ישירות אליך למייל