חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

דפי אורז ממולאים בירקות או באורז או בטופו או בחזה עוף

מנה קלה להכנה עם מרכיבים בעלי ערך תזונתי גבוה

מרכיבים

6 דפי אורז קטנים

1/2 בצל יבש, פרוס דק

2 שיני שום, כתושות

1/4 כרוב לבן, פרוס דק

1 גזר, קלוף ופרוס לרצועות דקיקות

2   כפיות מילאן 

1.5  כפות רוטב סויה 

כף שמן זית 

 

אופן ההכנה

1. הכנת המלית: מחממים מחבת בינונית,כף שמן זית , שמים  בצל ושום ומערבבים עד שהם הופכים לשקופים. מוסיפים את הגזר ומקפיצים כ-2 דקות. מוסיפים את הכרוב מערבבים קלות ומוסיפים את רוטב הסויה. מבשלים כ-5 עד 7 דקות.

2. טובלים בקערה עם מים קרים דף אורז כחצי דקה או עד שהוא מתרכך. מוציאים אותו מהמים ופורסים על משטח עבודה יבש. מניחים בחלקו העליון כף גדושה מהירקות, אפשר להוסיף טופו/נתחי עוף (להכין מראש)

3. ניתן לבשל עם כלי במבוק (להניח עלי כרוב/חסה בתחתית)  או לאפות בתנור בחום גבוה.

הרול כבר מוכן לאכילה, וניתן להגיש אותו עם מעט טריאקי. מי שמעדיף את הגרסה הפריכה יכול לאפות אותו: מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות), מרפדים תבנית בנייר אפייה ומרססים במעט שמן. מניחים את האגרולים בתבנית ומרססים קלות בשמן. אופים 10 דקות או עד הזהבה.

סדנת און ליין מֵעֵבֶר למשקל נפתחת ישר אחרי החגים

בואי יחד נתחיל את השנה בהרגשה טובה, בחיוניות בקבוצת זום שתפתח ב 15/10/23 בשעה 20:00. 

ההרשמה לתוכנית של 6 מפגשים חד שבועיים לנשים בגיל המעבר נפתחת עכשיו! לרישום במחיר המוזל 1,090 ש"ח עד ה 10/10.

עוד רגע הוא אצלך

הכניסי את הפרטים שלך בטופס ומיד תקבלי במתנה את מדריך הכיס שיעזור לך לצלוח את תקופת גיל המעבר טוב יותר

מבצע לרגל השקת האתר

בואי תלמדי על השינויים שקורים בגופך בקדם גיל המעבר וגיל המעבר ותחשפי לדרך לטפל בהם באופן הטוב ביותר עבורך.

הקורס הדיגיטלי המלא לנשים בגיל המעבר

עכשיו ולתקופה מוגבלת עד ה6/12/23 במחיר השקה של

459 ₪ במקום 750

התחילי צ'אט
1
צריכה עזרה?
היי.
איך אוכל לעזור לך?