6 דפי אורז קטנים
1/2 בצל יבש, פרוס דק
2 שיני שום, כתושות
1/4 כרוב לבן, פרוס דק
1 גזר, קלוף ופרוס לרצועות דקיקות
2 כפיות מילאן
1.5 כפות רוטב סויה
כף שמן זית
1. הכנת המלית: מחממים מחבת בינונית,כף שמן זית , שמים בצל ושום ומערבבים עד שהם הופכים לשקופים. מוסיפים את הגזר ומקפיצים כ-2 דקות. מוסיפים את הכרוב מערבבים קלות ומוסיפים את רוטב הסויה. מבשלים כ-5 עד 7 דקות.
2. טובלים בקערה עם מים קרים דף אורז כחצי דקה או עד שהוא מתרכך. מוציאים אותו מהמים ופורסים על משטח עבודה יבש. מניחים בחלקו העליון כף גדושה מהירקות, אפשר להוסיף טופו/נתחי עוף (להכין מראש)
3. ניתן לבשל עם כלי במבוק (להניח עלי כרוב/חסה בתחתית) או לאפות בתנור בחום גבוה.
הרול כבר מוכן לאכילה, וניתן להגיש אותו עם מעט טריאקי. מי שמעדיף את הגרסה הפריכה יכול לאפות אותו: מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות), מרפדים תבנית בנייר אפייה ומרססים במעט שמן. מניחים את האגרולים בתבנית ומרססים קלות בשמן. אופים 10 דקות או עד הזהבה.
עדכונים, מידע אמין ומקצועי על גיל המעבר וּמֵעֵבֶר ישירות אליך למייל