מרכיבים

פילה סלמון  נקי
שמן זית
מלח גס
פלפל גרוס
רוזמרין
שיני שום

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מניחים את פילה הסלמון על נייר אפייה .מפזרים מלח ופלפל בעדינות, מזלפים שמן זית, מניחים את שיני השום  ומפזרים עלי רוזמרין .

מכניסים  את הדג  לתנור לרבע שעה לחום של 200 מעלות . מומלץ לבדוק מידי פעם שהדג שינה את צבעו והתקשה קלות.

* חשוב להקפיד לא להשאיר את הדג בתנור יותר מדי, אחרת הדג יתייבש ויאבד את העסיסיות.

התחילי צ'אט
1
צריכה עזרה?
היי.
איך אוכל לעזור לך?