חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
דג סלמון מקור טוב לחלבונים בתקופת גיל המעבר

דג סלמון בתנור

הצעת הגשה: דג סלמון  עם בטטה וסלט ירקות

מרכיבים

פילה סלמון  נקי
שמן זית
מלח גס
פלפל גרוס
רוזמרין
שיני שום

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מניחים את פילה הסלמון על נייר אפייה .מפזרים מלח ופלפל בעדינות, מזלפים שמן זית, מניחים את שיני השום  ומפזרים עלי רוזמרין .

מכניסים  את הדג  לתנור לרבע שעה לחום של 200 מעלות . מומלץ לבדוק מידי פעם שהדג שינה את צבעו והתקשה קלות.

* חשוב להקפיד לא להשאיר את הדג בתנור יותר מדי, אחרת הדג יתייבש ויאבד את העסיסיות.

סדנת און ליין מֵעֵבֶר למשקל נפתחת ישר אחרי החגים

בואי יחד נתחיל את השנה בהרגשה טובה, בחיוניות בקבוצת זום שתפתח ב 15/10/23 בשעה 20:00. 

ההרשמה לתוכנית של 6 מפגשים חד שבועיים לנשים בגיל המעבר נפתחת עכשיו! לרישום במחיר המוזל 1,090 ש"ח עד ה 10/10.

עוד רגע הוא אצלך

הכניסי את הפרטים שלך בטופס ומיד תקבלי במתנה את מדריך הכיס שיעזור לך לצלוח את תקופת גיל המעבר טוב יותר

מבצע לרגל השקת האתר

בואי תלמדי על השינויים שקורים בגופך בקדם גיל המעבר וגיל המעבר ותחשפי לדרך לטפל בהם באופן הטוב ביותר עבורך.

הקורס הדיגיטלי המלא לנשים בגיל המעבר

עכשיו ולתקופה מוגבלת עד ה6/12/23 במחיר השקה של

459 ₪ במקום 750

התחילי צ'אט
1
צריכה עזרה?
היי.
איך אוכל לעזור לך?