פילה סלמון נקי
שמן זית
מלח גס
פלפל גרוס
רוזמרין
שיני שום
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מניחים את פילה הסלמון על נייר אפייה .מפזרים מלח ופלפל בעדינות, מזלפים שמן זית, מניחים את שיני השום ומפזרים עלי רוזמרין .
מכניסים את הדג לתנור לרבע שעה לחום של 200 מעלות . מומלץ לבדוק מידי פעם שהדג שינה את צבעו והתקשה קלות.
* חשוב להקפיד לא להשאיר את הדג בתנור יותר מדי, אחרת הדג יתייבש ויאבד את העסיסיות.
עדכונים, מידע אמין ומקצועי על גיל המעבר וּמֵעֵבֶר ישירות אליך למייל