חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מרכיבים

500 גרם פסטה

גבינה בולגרית, מגוררת

זיתים

3 פרוסות גבינה צהובה 9%

2 ביצים

מלח

פלפל שחור

פרחי ברוקולי

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
  3. מערבבים בקערה את הגבינות, הביצים והתבלינים. מוסיפים את הפסטה והברוקולי ומערבבים שוב.
  4. משמנים את התבנית ומעבירים לתוכה את התערובת.
  5. אופים כ-30 דקות, עד שהפשטידת הפסטה מזהיבה.
התחילי צ'אט
1
צריכה עזרה?
היי.
איך אוכל לעזור לך?