פרורי לחם
2 קוט'ג
2 ביצים
1 בצל
קופסת פטריות טריות
1/4 קובית גבינה בולגרית
1 פרוסת גבינה צהובה 9%
1. לטגן את הבצל עד שיזהיב
2. להוסיף את הפטריות למחבת
3. להוסיף את כל המרכיבים לקערה ולערבב , את פרורי הלחם לפזר בתחתית התבנית ומעל הפשטידה (ראי תמונה )
4. לשים בתבנית ולתנור למשך כ 40 דקות
עדכונים, מידע אמין ומקצועי על גיל המעבר וּמֵעֵבֶר ישירות אליך למייל
הכניסי את הפרטים שלך בטופס ומיד תקבלי במתנה את מדריך הכיס שיעזור לך לצלוח את תקופת גיל המעבר טוב יותר