שקית ברוקולי - להפשיר ולסנן את הנוזלים
4 ביצים טרופות היטב
חצי כוס טחינה גולמית
כפית אבקת אפייה
מעט שמיר קצוץ
מעט פטרוזיליה
2 בצלים ירוקים קצוצים
מלח, פלפל שחור גרוס
לטרוף היטב את הביצים למספר דקות, להוסיף טחינה והמשיך לערבב
להוסיף את הברוקולי/כרובית או חצי חצי
לרסס ספריי שמן
למזוג לתבנית אינליש קייק
לרסס שוב למעלה שמן ולפזר שומשום
פוסטים אחרונים
מתכונים אחרונים
הצטרפי לרשימת הדיוור
עדכונים, מידע אמין ומקצועי על גיל המעבר וּמֵעֵבֶר ישירות אליך למייל