חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מרכיבים

2 חבילות פתי בר  

2 שקיות של אינסטנט פודינג וניל

750 גרם גבינה לבנה  5%

1 כוס חלב 3% להקצפה עם הפודינג והגבינה 

1 כוס חלב 3% לטבילת הפתי בר

2 כפיות תמצית וניל

100 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה

1.מערבבים את תמצית הוניל עם החלב וטובלים את הביסקוויטים.

2.מניחים שכבת ביסקוויטים על תבנית (מומלץ מרובעת).

3.מקציפים את הגבינה לבנה, האינסטנט פודינג וכוס חלב עד ליצירת קרם.

4.מניחים על הביסקוויטים שליש מהקרם ומניחים מעל שוב שכבת ביסקוויטים, חוזרים על הפעולה 3 פעמים.

5.מסיימים בשכבת הקרם ומעליה מגרדים שוקולד מריר.

 

מעבירים לקירור במקרר או במקפיא 

 

בתאבון!

התחילי צ'אט
1
צריכה עזרה?
היי.
איך אוכל לעזור לך?