סלט פלפלים בתחמיץ

למה פלפל?
הפלפל עשיר בנוגדי חימצון רבים - לדוגמא בטא קרוטן, לוטאין ועוד...
תמיד נחמד לגוון את התיבול ואת הטעם :-)
לפניכן הצעה למתכון לפלפלים קלויים שניתן להוסיף לכריך או לארוחה כתוספת.

 

מרכיבים

6 פלפלים כתומים או אדומים

4 שיני שום

כף שמן זית

2 כפות חומץ

חצי כוס מים פושרים

2 כפיות סוכר חום

אופן ההכנה

1. קולים את הפלפלים בתנור או שמים בשקית קוקי - תנור במצב של גריל חום בינוני ל כחצי שעה.

2. מנקים את הפלפלים מהעוקצים ומהגרעינים וחותכים את הפלפלים לרצועות דקות.

3. מוציאים מהתנור ומוסיפים את השום, שמן זית, חומץ

התחילי צ'אט
1
צריכה עזרה?
היי.
איך אוכל לעזור לך?