6 פלפלים כתומים או אדומים
4 שיני שום
כף שמן זית
2 כפות חומץ
חצי כוס מים פושרים
2 כפיות סוכר חום
1. קולים את הפלפלים בתנור או שמים בשקית קוקי - תנור במצב של גריל חום בינוני ל כחצי שעה.
2. מנקים את הפלפלים מהעוקצים ומהגרעינים וחותכים את הפלפלים לרצועות דקות.
3. מוציאים מהתנור ומוסיפים את השום, שמן זית, חומץ
עדכונים, מידע אמין ומקצועי על גיל המעבר וּמֵעֵבֶר ישירות אליך למייל
הכניסי את הפרטים שלך בטופס ומיד תקבלי במתנה את מדריך הכיס שיעזור לך לצלוח את תקופת גיל המעבר טוב יותר