חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סלט פלפלים בתחמיץ

למה פלפל?
הפלפל עשיר בנוגדי חימצון רבים - לדוגמא בטא קרוטן, לוטאין ועוד...
תמיד נחמד לגוון את התיבול ואת הטעם :-)
לפניכן הצעה למתכון לפלפלים קלויים שניתן להוסיף לכריך או לארוחה כתוספת.

 

מרכיבים

6 פלפלים כתומים או אדומים

4 שיני שום

כף שמן זית

2 כפות חומץ

חצי כוס מים פושרים

2 כפיות סוכר חום

אופן ההכנה

1. קולים את הפלפלים בתנור או שמים בשקית קוקי - תנור במצב של גריל חום בינוני ל כחצי שעה.

2. מנקים את הפלפלים מהעוקצים ומהגרעינים וחותכים את הפלפלים לרצועות דקות.

3. מוציאים מהתנור ומוסיפים את השום, שמן זית, חומץ

עוד רגע הוא אצלך

הכניסי את הפרטים שלך בטופס ומיד תקבלי במתנה את מדריך הכיס שיעזור לך לצלוח את תקופת גיל המעבר טוב יותר

התחילי צ'אט
1
צריכה עזרה?
היי.
איך אוכל לעזור לך?