1 בצל קצוץ גס
6 פלפלים אדומים
3 גזרים
רסק עגבניות
חצי בטטה בינונית
מלח, פלפל או 1 כף אבקת מרק
אורגנו
מים
שמים בסיר גדול את הבצל, פלפלים, גזר,ובטטה מבשלים עד שהכל מתרכך, מוסיפים את הרסק עגבניות ומים עד ¾ מהסיר.
מבשלים למשך 40 דקות
מעבדים למחית חלקה.
במידה והמרק סמיך מדי מדללים במעט מים.
ניתן לעטר בעלי בזיליקום.
עדכונים, מידע אמין ומקצועי על גיל המעבר וּמֵעֵבֶר ישירות אליך למייל
הכניסי את הפרטים שלך בטופס ומיד תקבלי במתנה את מדריך הכיס שיעזור לך לצלוח את תקופת גיל המעבר טוב יותר