1 בצל קצוץ גס
3 פלפלים אדומים
3 גזרים
רסק עגבניות
סלרי
כרישה
חצי בטטה בינונית
מלח, פלפל או 1 כף אבקת מרק
אורגנו
מים
שמים בסיר גדול את כל הירקות ומבשלים עד שהכל מתרכך, מוסיפים את הרסק עגבניות ומים עד ¾ מהסיר.
מבשלים למשך 40 דקות
אפשר לעבד את המרק גם למחית חלקה.
ניתן להוסיף כוס פסטה/אורז למנת המרק ואז הארוחה תחשב כ2 מנות פחמימה .
במידה והמרק סמיך מדי מדללים במעט מים.
ניתן לעטר בעלי בזיליקום.
ניסית את המתכון – ספרי לי איך יצא :-), בהצלחה!
בתאבון!
עדכונים, מידע אמין ומקצועי על גיל המעבר וּמֵעֵבֶר ישירות אליך למייל
בואי יחד נתחיל את השנה בהרגשה טובה, בחיוניות בקבוצת זום שתפתח ב 15/10/23 בשעה 20:00.
הכניסי את הפרטים שלך בטופס ומיד תקבלי במתנה את מדריך הכיס שיעזור לך לצלוח את תקופת גיל המעבר טוב יותר
בואי תלמדי על השינויים שקורים בגופך בקדם גיל המעבר וגיל המעבר ותחשפי לדרך לטפל בהם באופן הטוב ביותר עבורך.
עכשיו ולתקופה מוגבלת עד ה6/12/23 במחיר השקה של