1 בצל קצוץ גס
3 פלפלים אדומים
3 גזרים
רסק עגבניות
סלרי
כרישה
חצי בטטה בינונית
מלח, פלפל או 1 כף אבקת מרק
אורגנו
מים
שמים בסיר גדול את כל הירקות ומבשלים עד שהכל מתרכך, מוסיפים את הרסק עגבניות ומים עד ¾ מהסיר.
מבשלים למשך 40 דקות
אפשר לעבד את המרק גם למחית חלקה.
ניתן להוסיף כוס פסטה/אורז למנת המרק ואז הארוחה תחשב כ2 מנות פחמימה .
במידה והמרק סמיך מדי מדללים במעט מים.
ניתן לעטר בעלי בזיליקום.
ניסית את המתכון – ספרי לי איך יצא :-), בהצלחה!
בתאבון!
עדכונים, מידע אמין ומקצועי על גיל המעבר וּמֵעֵבֶר ישירות אליך למייל
הכניסי את הפרטים שלך בטופס ומיד תקבלי במתנה את מדריך הכיס שיעזור לך לצלוח את תקופת גיל המעבר טוב יותר