הלזניה קלה מאוד להכנה - ממליצה מאוד! מוכן תוך 30 - 40 דקות.אפשר לשלב מנת לזניה כארוחת ערב או כארוחת צהריים :-) הילדים גם מאוד נהנים מהארוחה :-)
דפי לזניה
2 קופסאות קוט'ג 5%
2 ביצים
3 שיני שום
זיתים ללא גרעין
תבלין פיצה
גבינה צהובה 9%
רסק עגבניות
בזיליקום
בקערה אחת – מערבבים את קופסאות הקוט'ג עם הביצים
בקערה שנייה – רסק עגבניות ושיני שום חתוכים דק, עלי בזיליקום + 1/4 כוס מים פושרים מניחים בתבנית – 3 עלי לזניה , 2-3 כפות של הבלילה מהקערה הראשונה, 2-3 כפות מהרסק מהקערה השנייה, על זה מניחים פרוסות גבנ"צ מעל ושוב מניחים 3 עלי לזניה וכך הלאה ..
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ומוציאים כשהגבינה למעלה מבעבעת ומשחימה מעט.
בתיאבון!
עדכונים, מידע אמין ומקצועי על גיל המעבר וּמֵעֵבֶר ישירות אליך למייל