מרכיבים

דפי לזניה ע"ב קמח עדשים צהובות (מופיע בתמונה)
2 קופסאות קוט'ג 5%
2 ביצים
3 שיני שום
זיתים ללא גרעין
תבלין פיצה
גבינה צהובה 9%
רסק עגבניות ללא סוכר
בזיליקום

אופן ההכנה

בקערה אחת – מערבבים את קופסאות הקוט'ג עם הביצים

בקערה שנייה – רסק עגבניות ושיני שום חתוכים דק, עלי בזיליקום + 1/4 כוס מים פושרים
מניחים בתבנית – 3 עלי לזניה , 2-3 כפות של הבלילה מהקערה הראשונה, 2-3 כפות מהרסק מהקערה השנייה, על זה מניחים פרוסות גבנ"צ מעל ושוב מניחים 3 עלי לזניה וכך הלאה ..
מכניסים  לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ומוציאים כשהגבינה למעלה מבעבעת ומשחימה מעט.
בתיאבון!
*** הערה *** עלי הלזניה הספיצפים האלו הם דלי פחמימה (57 גרם פחמימה, 21 גרם חלבון ל 100 גרם) באופן יחסי לעומת דפי לזניה מחיטה (71 גרם פחמימה, 12 גרם חלבון)
מניסיון עם מטופלות סוכרתיות - אכילה של המנה בקושי העלתה את רמות הסוכר אחרי - אבל חשוב לזכור שאין פה המלצה גורפת וכל מקרה לגופו

התחילי צ'אט
1
צריכה עזרה?
היי.
איך אוכל לעזור לך?