דפי לזניה ע"ב קמח עדשים צהובות (מופיע בתמונה)
2 קופסאות קוט'ג 5%
2 ביצים
3 שיני שום
זיתים ללא גרעין
תבלין פיצה
גבינה צהובה 9%
רסק עגבניות ללא סוכר
בזיליקום
בקערה אחת – מערבבים את קופסאות הקוט'ג עם הביצים
בקערה שנייה – רסק עגבניות ושיני שום חתוכים דק, עלי בזיליקום + 1/4 כוס מים פושרים
מניחים בתבנית – 3 עלי לזניה , 2-3 כפות של הבלילה מהקערה הראשונה, 2-3 כפות מהרסק מהקערה השנייה, על זה מניחים פרוסות גבנ"צ מעל ושוב מניחים 3 עלי לזניה וכך הלאה ..
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ומוציאים כשהגבינה למעלה מבעבעת ומשחימה מעט.
בתיאבון!
*** הערה *** עלי הלזניה הספיצפים האלו הם דלי פחמימה (57 גרם פחמימה, 21 גרם חלבון ל 100 גרם) באופן יחסי לעומת דפי לזניה מחיטה (71 גרם פחמימה, 12 גרם חלבון)
מניסיון עם מטופלות סוכרתיות - אכילה של המנה בקושי העלתה את רמות הסוכר אחרי - אבל חשוב לזכור שאין פה המלצה גורפת וכל מקרה לגופו
עדכונים, מידע אמין ומקצועי על גיל המעבר וּמֵעֵבֶר ישירות אליך למייל
בואי יחד נתחיל את השנה בהרגשה טובה, בחיוניות בקבוצת זום שתפתח ב 15/10/23 בשעה 20:00.
הכניסי את הפרטים שלך בטופס ומיד תקבלי במתנה את מדריך הכיס שיעזור לך לצלוח את תקופת גיל המעבר טוב יותר
בואי תלמדי על השינויים שקורים בגופך בקדם גיל המעבר וגיל המעבר ותחשפי לדרך לטפל בהם באופן הטוב ביותר עבורך.
עכשיו ולתקופה מוגבלת עד ה6/12/23 במחיר השקה של