קל להכנה
תוספת של שעועית ירוקה מוקפצת יכולה לשדרג לך את הארוחה -כתוספת למנת עוף , בשר או דג.
קל
למה פלפל?
הפלפל עשיר בנוגדי חימצון רבים - לדוגמא בטא קרוטן, לוטאין ועוד...
תמיד נחמד לגוון את התיבול ואת הטעם :-)
לפניכן הצעה למתכון לפלפלים קלויים שניתן להוסיף לכריך או לארוחה כתוספת.
עדכונים, מידע אמין ומקצועי על גיל המעבר וּמֵעֵבֶר ישירות אליך למייל
הכניסי את הפרטים שלך בטופס ומיד תקבלי במתנה את מדריך הכיס שיעזור לך לצלוח את תקופת גיל המעבר טוב יותר