פילה סלמון נקי
שמן זית
מלח גס
פלפל גרוס
רוזמרין
שיני שום
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מניחים את פילה הסלמון על נייר אפייה .מפזרים מלח ופלפל בעדינות, מזלפים שמן זית, מניחים את שיני השום ומפזרים עלי רוזמרין .
מכניסים את הדג לתנור לרבע שעה לחום של 200 מעלות . מומלץ לבדוק מידי פעם שהדג שינה את צבעו והתקשה קלות.
* חשוב להקפיד לא להשאיר את הדג בתנור יותר מדי, אחרת הדג יתייבש ויאבד את העסיסיות.
פוסטים אחרונים
מוצרים ושירותים
הצטרפי לרשימת הדיוור
עדכונים, מידע אמין ומקצועי על גיל המעבר וּמֵעֵבֶר ישירות אליך למייל